sanitare despre noi club arhitecti oferte-speciale promotii magazin revista contact
 
produse sanitare
Baie
> Baterii baie
> Radiatoare baie
> Accesorii baie
> Mobilier baie modern
> Mobilier baie clasic
> Lavoare
> Cazi baie
> Cabine dus
> WC si bideu
> Lumini de baie
> Oglinzi
 
Bucatarie
> Baterii bucatarie
> Panouri deco
> Mobilier bucatarie
 
Corpuri incalzire
> Seminee
> Radiatoare electrice
> Radiatoare decorative
> Radiatoare aluminiu
> Radiatoare otel
 
Corpuri de iluminat moderne
Corpuri de iluminat clasice
Corpuri de iluminat cu LED
Pardoseli
> Gresie
> Piatra interior
> Lemn interior
> Pardoseli Outdoor
 
Living
> Orologii
> Usi de living
> Oglinzi
> Scaune
> Canapele
> Mese de living
> Covoare
> Accesorii si decoratiuni
> Usi de interior
> Masute
> Mobilier Living
 
Hol
> Dressing-uri
> Mobilier hol
 
Camere pentru copii
> Mobilier
 
Dormitor
> Mobilier
 
Birou
> Mobilier
> Biblioteci
> Console
> Scaune de birou
> Servante
 
Exterior
> Gradina
 


 
obiecte sanitare
 

Echipa alsadesign

Interviuri


Cantecul modern in corpuri de iluminat fascinante

„Fara muzica, viata ar fi o greseala.” Friedrich Nietzsche

Un nume sonor in design-ul interior contemporan, CoenMunsterscreeaza corpuri de iluminat elegante si exclusive pentru spatii interioare impresionante.

Discutam cu arhitectul de interior Iulia Stanciu despre ce anume il inspira pe CoenMunsters sa realizeze corpuri de iluminat atat de fascinante.

-TearsfromMoon, Sexy Crystals, Night in Paris, sunt doar cateva dintre corpurile de iluminat create de CoenMunsters, cum credeti ca ii vin ideile pentru produse atat de speciale?

-Este un designer care se inspira foarte mult din muzica dance moderna. Aceasta cred ca este si explicatia pentru formele finisate atat de perfect in candelabrele sale, ce par sa transmita note muzicale subtile. In orice design, ideea de plecare catre un punct final, este foarte importanta, iar CoenMunsters este unul dintre designerii care stiu foarte clar de unde pornesc. De asemenea, el stie si ce nivel de eleganta vrea sa atinga prin produsele sale, inteaga sa gama de corpuri de iluminat, aflandu-se sub mesajul:”pentru oameni fascinanti”.

-Care este punctul forte, sau ce anume ildiferentieaza in modul in care isirealizeaza corpurile de iluminat?

- Vreau in primul rand sa ma refer la relatiaacestor corpuri de iluminat cu spatiul. Sunt proiectate in asa fel ca par sa pluteasca in spatiu. De aceea m-as intoarce tot la muzica. Este cu siguranta elementul central, care diferentieazatot ceea ce creeazaCoenMunsters de orice alte corpuri de iluminat existente.Cand privim un candelabru care a fost creat de el, montat in orice spatiu interior, ne frapeaza eleganta si felul in care pare sa rasune in linii muzicale moderne. De asemenea colectiile sale se diferentieaza prin utilizarea predominanta a unor culori, cum sunt negru, argintiu, auriu si transparenta cristalului.Recunosti imediat un candelabru realizat de el, e suficient sa-l privesti o data si iti spune instant cine l-a creat.

-Pentru ce tip de interior sunt potrivite corpurile de iluminat CoenMunsters?

-Fara a fi o regula, sau un scop in sine al designer-ului, notele excentrice ale acestora precum si linia melodica deosebita, au determinat prezenta frecventa a lor in restaurante, hoteluri, baruri, spatii lounge, cluburi. Insa sunt integrate foarte bine in proiectele de lux in anumite spatii din casa. Cu siguranta oriunde ai aseza un corp de iluminat CoenMunsters, vei crea o schimbare vizibila, fascinanta, ce va revolutionaspatiul si pe care vei vrea sa o pastrezi mereu.

-Ce aduce nou CoenMunsters in design-ul interior contemporan?

-Elementul de noutate adus atat prin candelabrele cat si prin lampile pe care le creeaza este felul in care reuseste sa realizeze produse extravagante si impozante in linii si forme incredibil de fine. Cred ca este un rezultat care se datoreazainspiratieistralucite, dar si materialelor de calitate si faptului ca fiecare produs este lucrat exclusiv manual. In acelasitimp, este impresionant felul in care se joaca cu formele si cu materiale cum sunt sticla, cristale swarovski si metale, pentru a crea modele unice, atipice, care invita privire sa vada ceea ce ii place.

-Cum vedeti integrate corpurile de iluminat CoenMunsters in proiectele de lux Alsa Design?

-Sunt produse deosebite care radiaza eleganta, muzicalitate, extravaganta, finete si jovialitate. Au nevoie doar de un spatiu suficient de mare in care sa-si exprime intreaga poveste creata prin ele de designer-ulCoenMunsters. De exemplu, Tears of Moon este un candelabru care poate duce spatiul la un nivel inalt de lux si eleganta, chiar si atunci cand este singurul obiect din acel interior.

Ii multumim Iuliei Stanciu, arhitectul Alsa Design pentru compania placuta si informatiile deosebite pe care ni le-a oferit. Vom continua sa ne delectam si sa ne deschidem viziunea in design-ul interior, in articolele viitoare din aceasta serie ce-si propune sa reflecteze asupra surselor de inspiratie ale designerilor de succes.

 

 

 

 

 

 Aboneaza-te la NEWSLETTERproducatori sanitare
Palazzani
Flaminia
Capannoli
Caleido
Artelinea
Arlex italia
La Primavera
Gallo
Plavisdesign
Samo
Brandoni
Knief
Clou
Decor Walther
Prearo
Lumen
Klassik
Moma Design
2.B BOX DOCCE
La busola
Labor legno
Masiero
 
info line
voucher
business to business
 
Distributie si livrare in toata tara

Continutul paginilor site-ului, adica texte, fotograri, documente si toate celelalte materiale prezente pe www.alsadesign.ro, este protejat de legile dreptului de autor. ©2011 Toate drepturile sunt rezervate Grupului ALSA DESIGN